A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту аналітичного звіту містобудівного моніторингу

Дата: 01.11.2023 16:30
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту аналітичного звіту містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)», розробленого ДП Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Дніпромісто» імені Ю. М. Білоконя у 2013 році».

Замовником проекту містобудівного моніторингу є Сатанівська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області, а розробником – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ ПЛЮС». Підстава розроблення – Рішення Сатанівської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області № 16/23-2023 від 05 квітня 2023 року.

Уповноважений орган містобудування та архітектури стосовно порядку надання пропозицій щодо необхідності здійснення моніторингу – Відділ містобудування та архітектури Хмельницької обласної державної адміністрації (м. Хмельницький вул. Грушевського, 87, каб. 106,107,108, e-mail:38714803@mail.gov.ua, факс 79-48-05).

Містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об'єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

Завданням містобудівного моніторингу є отримання показників стану і змін об'єктів містобудування відповідно до містобудівної документації для оцінки та прогнозу впливу на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних та громадських інтересів.

Заходи містобудівного моніторингу проведено відповідно до вимог статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Наказу Міністерства розвитку громад та територій України «Про внесення змін до Порядку проведення містобудівного моніторингу» № 333 від 14.12.2021 року.

Прийом пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення здійснюється в період з 03.11.2023 до 17.11.2023 року.

Подання пропозицій (зауважень) громадськості здійснюється на електронну адресу Сатанівської територіальної громади: rada@satanivska-gromada.gov.ua

Громадські слухання щодо Анатітичного звіту містобудівного моніторингу «Генерального плану смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області (з розвитком оздоровчо-рекреаційної зони)» відбудуться 13.11.2023 о 12:30 у приміщенні Сатанівської селищної ради за адресою: смт. Сатанів, вул. Бузкова 135-Ж.

Зауваження та пропозиції до проєкту аналітичного звіту, що надійшли під час громадського обговорення, розглядаються уповноваженим органом містобудування та архітектури та враховуються при доопрацюванні проєкту аналітичного звіту і є його невід’ємною складовою у якості додатків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь