Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

“Жінки як внутрішньо переміщені особи в умовах війни”

Дата: 23.08.2023 17:39
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Вас вітає Аналітичний центр ЮрФем!

Враховуючи виклики, з якими можуть стикатись жінки та дівчата ВПО, зокрема у трудовій та сімейній сферах, у квітні 2023 року Аналітичний центр ЮрФем розпочав своє дослідження “Жінки як внутрішньо переміщені особи в умовах війни”. 

Метою дослідження є ідентифікувати виклики та сформулювати рекомендації щодо поліпшення становища жінок і дівчат, які змушені були покинути свої домівки внаслідок збройної агресії росії проти України, у сфері трудових та сімейних відносин. У рамках дослідження Аналітичний центр ЮрФем також вивчить питання впливу на права жінок отримання статусу внутрішньо переміщеної особи та виклики територіальних громад в умовах воєнного стану у справах внутрішньо переміщених осіб. 

За результатами дослідження експертками будуть запропоновані рекомендації щодо удосконалення чинного законодавства та процедур, які враховуватимуть гендерний аспект при взаємодії, наданні допомоги внутрішньо переміщеним жінкам та дівчатам в Україні.

Пропонуємо вам доєднатися до дослідження та пройти опитувальник “Жінки як внутрішньо переміщені особи в умовах війни” до 04 вересня 2023 року (включно) за посиланням: https://forms.gle/a77AuNymuuMWSrJFA

З повагою,
Аналітичний центр ЮрФем


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь