A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

За незаконну порубку дерев у лісах, вчинену на території природно-заповідного фонду засуджено жителя Сатанівської громади

Дата: 29.11.2022 15:54
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

За публічного обвинувачення Волочиської окружної прокуратури суд визнав винним жителя Сатанівської громади у незаконній порубці дерев  у лісах, вчинену на території природно-заповідного фонду (ч. 3 ст. 246 Кримінального кодексу України).

Так, в травні 2019 року житель Сатанівської громади вчинив незаконну порубку 13 дерев на території лісового масиву Сатанівського лісництва державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство», розташованого поблизу с. Іванківці Городоцького району Хмельницької області на території зони регульованої рекреації Національного природного парку «Подільські Товтри». Зазначена територія створена указом Президента України № 474/96 від 27 червня 1996 року та оголошена Законом України «Про природно-заповідний фонд України» такою, що охороняється як національне надбання і є складовою частиною світової системи природних територій та об`єктів, що перебувають під особливою охороною.

Прокурорами Волочиської окружної прокуратури забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у зазначеному кримінальному провадженні та доведено винуватість особи, причетної до вчинення вищевказаного кримінального правопорушення, яке 21.11.2022 розглянуто Ярмолинецьким районним судом та винну особу засуджено за ч. 3 ст. 246 КК України до покарання у виді 3 років обмеження волі із звільненням від відбування призначеного покарання з іспитовим строком 1 рік 6 місяців.

Заступник керівника окружної прокуратури Віталій ПРОКОПЧУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь