Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

За принципової позиції прокуратури жителя Городоцької міської ОТГ, який до смерті побив свого пасинка, засуджено до 7 років 1 місяця позбавлення волі

Дата: 13.06.2022 10:55
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

За публічного обвинувачення Волочиської окружної прокуратури суд визнав винним 52-річного жителя Городоцької міської ОТГ  в умисних тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, що спричинили смерть потерпілого  (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

Так, у новорічну ніч 2022 року вказаний житель, співмешканець матері під час суперечки з її сином, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих, особистих, неприязних відносин, почав наносити удари по життєво-важливих органах потерпілого.

В результаті вищеописаних дій, потерпілому спричинено тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, в тому числі і тяжкі, від яких останній помер на місці події.

У зв’язку з чим, за процесуального керівництва окружної прокуратури вказаній особі повідомлено про підозру у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, що спричинили смерть потерпілого, за ч. 2 ст. 121 КК України та скеровано відносно нього обвинувальний акт для розгляду по суті до суду.

Однак, вказана особа під час судового розгляду  вину у вчиненні даного кримінального правопорушення визнала частково.

Разом з тим, в ході судового розгляду даного кримінального провадження за принципової позиції прокуратури повністю доведено факт вчинення вказаною особою злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та вироком Городоцького районного суду від 17.05.2021, обвинуваченому призначено покарання у виді 7 років 1 місяця  позбавлення волі.

Волочиська окружна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь