Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

RASFF повідомляє про факт виявлення ураження пліснявою спреду, експортованого з Данії

Дата: 04.09.2020 14:02
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Городоцьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує, що Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області  отримано лист Державної служби  України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 02.09.2020 року № 11.1.2-17/2/13156 «Щодо повідомлення через систему швидкого оповіщення (RASFF) від 27.08.2020 р.  № 2020.3457» стосовно виявлення ураження пліснявою органічної суміші рослинного походження (спред) з Королівство Данія (виробник: Gronvang Food Aps, Vejen, дата виготовлення 31.03.2020 року/вжити до 31.03.2021 року); вантажовідправник: Naturli Food A/S, Vejen), що імпортувалось в Україну (отримувач: ТОВ «Сільпо-Фуд», вул. Бутлерова, 1, м. Київ, 02090).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов'язані вилучати   таабо  відкликати  у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив на здоров'я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

Про виявлення даного товару в обігу просимо повідомити  Городоцьке  районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій  області. (м. Городок  вул. Чайковського, 2, тел.  3-13-80, або на ел. адресу  derjprodspoj_gorodok@ukr.net).

 

Городоцьке  РУ ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь