Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З 5 серпня 2020 року відновлюють свою діяльність заклади дошкільної освіти Сатанівської ОТГ

Дата: 27.07.2020 13:20
Кількість переглядів: 1594

Фото без опису

Шановні батьки!

У зв’язку з поширенням COVID-19, у закладах дошкільної освіти будуть діяти нові правила, зокрема: в першу чергу відвідувати заклад будуть діти, батьки яких працюють і не мають можливості залишити дитину вдома (надалі ми будемо поступово приймати усіх бажаючих). Батькам необхідно взяти довідку у свого педіатра, що ваша дитинка здорова та не була у контакті з хворими на коронавірусну інфекцію. Батьки зобов’язані одягнути медичну маску, коли приводять дитину у заклад дошкільної освіти. Дитині маску одягати непотрібно, потрібно дотримуватись дистанції 2 метри від інших батьків. Дітям  при вході у заклад буде проводитись температурний скринінг (вимірюватись температура). Батькам заходити у приміщення закладу заборонено. Батьки  передають дитину вихователю  на вулиці ( у дощову погоду при вході у заклад). Телефонним дзвінком батьки будуть повідомляти вихователя про намір забрати дитину з закладу дошкільної освіти.

Дорогі батьки, поступово налаштовуйте дітей до повернення до дошкільних закладів, розкажіть про нові правила, що діятимуть у закладі, про вірус, про потребу дотримуватись дистанції, щоб не спричинити дитині психологічної травми. Рекомендації для батьків викладено у відео. Прошу із розумінням віднестись до нових правил роботи у період карантину. Будьте здоровими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь