Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Криміногенна ситуація на території громади

Дата: 25.11.2019 18:39
Кількість переглядів: 1092

Фото без описуПроведеним місцевою прокуратурою вивченням стану криміногенної ситуації на території Сатанівської ОТГ встановлено, що протягом поточного року в селищі Сатанів та сусідніх населених пунктах, які входять в склад громади, вчинено 25 злочинів.

Найбільше злочинів зафіксовано в Сатанові та Іванківцях (по 7 в кожному населеному пункті). В селах Сатанівка та Олександрівка упродовж року вчинено по 3 злочини, в селі Покровка - 2 злочини, в Клиновому, Спасівці та Зверхівцях  - по 1 злочину. 

Жодного злочину не вчинено в селах Кринцілів, Кам’янка та Юринці.

Протягом року на території громади зафіксовано 1 випадок вбивства через необережність – житель селища Сатанів К., в ході суперечки з своєю співмешканкою, штовхнув жінку, яка падаючи, вдарилась грудною кліткою об дерев’яне бильце ліжка. В результаті отриманих травм жінка в подальшому померла. Місцевою прокуратурою обвинувальний акт стосовно винної особи скеровано в Городоцький районний суд, яким К. засуджений до покарання з відстрочкою його виконання.

Також на території селища зафіксовано 1 випадок умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження. Кримінальне провадження у цьому випадку також скеровано в суд, де на даний час перебуває на розгляді.

Найбільша кількість вчинених на території громади злочинів – це нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. По два злочини  даної категорії вчинені в Сатанові та Сатанівці, по 1 - у Зверхівцях та Іванківцях. Всі ці правопорушення скеровані в суд. Їх розгляд в суді закінчився примиренням конфліктуючих сторін.

На території села Клинове виявлено один випадок ухилення батька від сплати аліментів на утримання неповнолітніх дітей. Рішенням Городоцького районного суду його визнано винним в інкримінованому злочині.

З 8 крадіжок, вчинених на території громади, розкрито лише 3. Найбільше злочинів цієї категорії вчинено в селах Іванківці та Олександрівка.

Троє жителів сіл Покровка, Станівка та Олександрівка протягом цього року стали жертвами шахраїв. При цьому, загальна сума завданих збитків у даних провадженнях сягає 231 тисячі гривень.

Упродовж року на території с. Іванівці зафіксовано 1 випадок заволодіння транспортним засобом. Кримінальне провадження за даним фактом в липні цього року стосовно двох місцевих жителів прокуратурою скеровано в суд, де на даний час перебуває на розгляді.

Окрім того, цього року зафіксовано 1 випадок ухилення жителя селища від відбування покарання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь