A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Ознайомчий візит представників Житомирської та Львівської областей

Дата: 14.06.2018 22:00
Кількість переглядів: 1435

Фото без описуУ Сатанівську селищну ОТГ 12 червня 2018 року завітали з ознайомчим візитом представники Житомирської та Львівської областей.

Даний візит організований Житомирським та Львівським центрами розвитку місцевого самоврядування, спільно з Хмельницьким центром розвитку місцевого самоврядування в рамках Програми «U-LEAD з Європою».

 

З привітальним словом виступив селищний голова Альберт Собков, розповів про діяльність  громади, вже вагомі досягнення за майже 3 роки від створення Сатанівської селищної ОТГ.

Фото без описуНаступним етапом зустрічі стали презентаційні матеріали «Практичний досвід розробки Стратегії та Схеми планування Сатанівської об’єднаної територіальної громади. Взаємозв’язок стратегічного та просторового планування» та «Реалізація Стратегії розвитку Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади» спікерами яких виступили: Мацьоха Вадим Леонтійович – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Городоцької міської ОТГ, головний архітектор; Новоселецька Оксана Олександрівна – спеціаліст відділу земельних відносин Сатанівської селищної ради; Дахновець Алла Володимирівна - начальник відділу економіки, інвестицій, енергоменеджменту та туризму Сатанівської селищної ради.

Завершальним етапом візиту стало ознайомлення з туристичними маршрутами Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади. Екскурсії по історичних місцях громади провів спеціаліст з архівної справи і діловодства Сатанівської селищної ради - Білоус Сергій Анатолійович.

Ознайомчий візит в Сатанівську селищну ОТГ – це чудова можливість побачити досвід практичної діяльності об’єднаної територіальної громади, яка має розроблену Стратегію розвитку та Схему планування території.

Презентаційний матеріал "Реалізація Стратегії розвитку Сатанівської селищної об’єднаної територіальної громади"

Автор: Дахновець А. В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь