A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сатанівська ОТГ отримає грант на розвиток екологічних видів транспорту

Дата: 13.07.2018 23:34
Кількість переглядів: 1247

Асоціація велосипедистів Києва оголосила результати Конкурсу на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018 серед об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громадських організацій, зареєстрованих на території цих ОТГ.

Метою конкурсу була популяризація в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) сталих видів транспорту, що мають низький вплив на довкілля, підвищення спроможності ОТГ та громадських організацій, які зареєстровані на території цих ОТГ, планувати і впроваджувати проекти, спрямовані на популяризацію сталих видів транспорту.

На Конкурс надійшло загалом 47 заявок з 21 регіону України. 31 заявка була отримана від ОТГ та 16 – від ГО. Для відбору переможців Асоціація велосипедистів Києва (АВК) створила Комісію з відбору, до якої увійшли 3 представники АВК та 1 незалежний експерт. Члени Комісії з відбору оцінювали кожну заявку за 6 критеріями.

Враховуючи підсумкові оцінки членів Комісії з відбору та остаточно погоджений донором бюджет, до фінансування було відібрано загалом 11 заявок, які найбільше відповідають меті та пріоритетам Конкурсу, а також набрали найбільшу кількість балів членів Комісії з відбору.

Переможцями Конкурсу на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018 серед об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громадських організацій, зареєстрованих на території цих ОТГ, стали 11 громад з різнихкуточків України, серед яких дві з Хмельниччини: Сатанівська селищна ОТГ та Красилівська міська ОТГ.

Проект «Зелене світло для велоруху в громадах» здійснюється за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Інформація взята з офіційного сайту Хмельницької обласної державної адміністрації www.adm-km.gov.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь