A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Заявка - пропозиція щодо розміщення у 2018 році тимчасово вільних коштів Сатанівського селищного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках у банках

Дата: 16.03.2018 13:31
Кількість переглядів: 818

Відповідно до вимог ст. 16. Бюджетного кодексу України,  постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» (зі змінами), рішення сесії Сатанівської селищної ради від 22.12.2017 № 1 «Про селищний бюджет на 2018 рік» оголошується проведення конкурсу серед банків щодо розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на депозитних рахунках у 2018 році.

Загальний обсяг коштів, що прогнозується розмістити на депозитний вклад складає 5 000 000  грн.

1. У конкурсі можуть брати участь банки, філії (відділення) (далі – банки), за умови якщо:

  • держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу та/або голосів банку;
  • протягом останнього року Національний банк не застосовував до цього банку таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних.

2. Конкурс проводиться при наявності не менше двох пропозицій від банків, які прийняті до розгляду.

3. Розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету згідно рішення сесії Сатанівської селищної ради від 22.12.2017 №1 «Про селищний бюджет  на 2018 рік», здійснюється в обсягах фактично вільних залишків коштів загального та спеціального фондів селищного бюджету, без обмеження граничною сумою розміщення.

4. Учасник конкурсу повинен надати конкурсній комісії з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках, такі документи:

- заяву на участь у конкурсі;

- конкурсні пропозиції щодо розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках, які обов'язково включають пропозиції щодо:

  • процентної ставки;
  • терміну, протягом якого банк здійснює повернення коштів на рахунок селищного бюджету за письмовим зверненням Сатанівської селищної ради;
  • розміру незнижувального залишку на депозитному рахунку або його відсутності;
  • умов та періодичності сплати процентів;

- завірені належним чином копії:

- свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого державним реєстратором;

- свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого Національним банком України;

- статуту банку;

- положення про філію (відділення) банку;

- банківських ліцензій на право здійснення банківських операцій;

- довіреності керівника представництва (філії, відділення) банку;

- довідку Національного банку України щодо відповідності банку, який приймає участь у конкурсі, умовам розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, визначених у підпункті 6) пункту 3 Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 N6 (зі змінами).

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, виданий банку (філії/відділення) державним реєстратором.

- довідки зі статистики з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, видані банку та філії/відділенню (в разі наявності);

5. Обов'язковими умовами при укладені договору банківського вкладу (депозиту) між Сатанівською селищною радою і банком є:

- можливість зняття або поповнення вкладу в межах суми визначеної в заявці-пропозиції щодо розміщення у 2018 році тимчасово вільних коштів Сатанівського селищного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках у банках;

- права вкладника на повернення вкладу (депозиту) або його частини на першу вимогу вкладника відповідно до потреби у фінансуванні видатків;

- заборона безспірного списання банком коштів із вкладного (депозитного) рахунку Сатанівської селищної ради;

- в разі неповернення чи несвоєчасного повернення коштів із вкладних (депозитних) рахунків на відповідні рахунки селищного бюджету, відкриті в органах Державної казначейської служби, з яких перераховувалися тимчасово вільні кошти для розміщення на вкладних (депозитних) рахунках, банк несе відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 1% від суми затримки повернення вкладів або процентів на вклад (до п'яти календарних днів). Якщо строк затримки складає більше п'яти календарних днів, банк сплачує пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожен день затримки.

6. Тимчасово вільні кошти можуть розміщуватись на вкладних (депозитних) рахунках у банках лише у межах поточного бюджетного періоду та повинні бути повернуті на рахунки бюджету, з яких вони перераховувалися, не пізніше ніж за 10 днів до закінчення такого бюджетного періоду.

7. В депозитному договорі з банком - переможцем конкурсу мають бути враховані і інші вимоги, визначені Порядком розміщення  тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2011p. N 6 (зі змінами).

8. Критеріями при визначенні банку - переможця є:

  • розмір процентної ставки за вкладом (депозитом);
  • термін повернення коштів на рахунок селищного бюджету за письмовим зверненням Сатанівської селищної ради;
  • розмір незнижувального залишку на депозитному(-их) рахунку(-ах) або його відсутність;
  • строки перерахування до селищного бюджету процентів за вкладом.

9. Переможцем конкурсу визначається банк, який за інших рівних умов запропонував найвищу процентну ставку за вкладом (депозитом) на відповідний строк.

10. Пропозиції подаються в запечатаному конверті до 17.00 год. 13 квітня 2018р. за адресою: смт Сатанів, вул. Бузкова, 135Ж, Сатанівська селищна рада. На конверті з пропозицією необхідно вказати: "На конкурс". Контактні телефони:

- Бурячок Михайло Володимирович (голова конкурсної комісії) – 00680471825,

-Крамар Олена Олександрівна (секретар конкурсної комісії) – 0965776834.

11. Розкриття пропозицій відбудеться 16 квітня 2018р. о 14.00 год. за адресою: смт Сатанів, вул. Бузкова ,135 Ж, Сатанівська селищна рада.

12. Конкурсна комісія має право звертатися до банків, які подали пропозиції, за роз'ясненнями та наданням додаткової інформації.

13. Використання відомостей, що містяться у пропозиціях банків, здійснюється з додержанням вимог законодавства.

14. Інформація, що стосується розгляду, пояснення, оцінки та порівняння пропозицій, є конфіденційною.

15. Учасник має право відізвати свою заяву на участь у конкурсі до встановленого терміну проведення конкурсу, повідомивши про це письмово конкурсну комісію.

16. До участі в конкурсі не допускаються банки, які не подали усіх документів, необхідних для участі в конкурсі.

17. Переможця серед банків, які надали заяву на участь у конкурсі, конкурсні пропозиції та всі необхідні документи, визначає конкурсна комісія, враховуючи критерії, зазначені в пунктах 8 та 9 заявки - пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь