A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З колядою до будинку-інтернату

Дата: 20.01.2018 11:02
Кількість переглядів: 1220

Фото без описуРіздвяні свята несуть радість і Божу благодать до кожної оселі і до кожного серця. З такою метою до Лісоводського будинку-інтернату для людей похилого віку та інвалідів завітали клинівчани, Не оминати цей поріг ні в свята , ні в будні  для  жителів с.Клинове вже давно стало традицією. Нині покійний  духовний наставник, протоієрей отець Василій, настоятель храму Святого пророка Іллії, завжди научав не залишати осторонь нужденного, а наситити його серце вірою, любов'ю, молитвою та щирим, добрим словом. Ото ж, ступаючи втоптаними стежками отця Василія, працівники Клинівського СБК, учасники художньої самодіяльності, члени церковного хору  на чолі із отцем Степаном, настоятелем храму Успіння Пресвятої Богородиці с. Пісочна, завітали до мешканців будинку-інтернату із молитвою та колядкою.

Усі жителі тієї оселі , його персонал  разом із священиком, церковним хором та учасниками художньої самодіяльності провели спільну молитву за здоров'я, висловили один одному щирі побажання та многоліття. Дитячий колектив «Барвінок» порадував серця колядкою та теплими привітаннями, щоб усі ще більше сповнилися Різдвяним духом і Божим благословенням.

Зустріч відбувалася у теплому і доброзичливому оточенні.  Працівники будинку-інтернату за гарну колядку віддячили юним артистам щедрою колядою.

Не забуваймо один одного, тішмося один одним, любімо один одного, то для нас завжди сіятиме Різдвяна зірка і з небес падатиме на кожного Божа благодать.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь